Navigatie

 

Vandaag was alweer de derde editie van het alternatieve boekenbal in Amsterdam Nieuw West, georganiseerd door boekhandel Meck en Holt in Osdorp. Het is nog een ouderwetse boekhandel waarin je uren kan rond snuffelen. Daar ging mijn eerste verhaal ook over, die twee edities geleden in de samengestelde en unieke boekenweek geschenk van 2016 terecht is gekomen. Dit jaar ging mijn verhaal over "De ballerina en de plas", losjes gebaseerd en geïnspireerd door het boek "Ondanks de zwaartekracht" van Suzanne Jansen. Ook dit jaar is mijn verhaal terecht gekomen in het unieke boekenweek geschenk. Osdorp is misschien de enige plek waarin je twee boekenweek geschenken krijgt in plaats van één. Veel schrijvers hebben mee gedaan waaronder Paul van Leeuwenkamp, Jasper Polane, Marieke Frankema, Jeroen Mirck, Jan Loogman, Paul Kroes, Kees Schelling, Hugo Hoes en prachtige gedichten van Onno-Sven Tromp, Sander Koolwijk en zijn dochter. Dagmer Koolwijk. Het is een zeer speciale editie geworden, waarbij diverse genres door elkaar heen stroomden. Het voorwoord was geschreven door niemand minder dan Ronald Mauer, Stadsdeelhouder Kunst en Cultuur.

 

Het was een leuke en gezellige avond. Hier een voordracht van Jeroen Mirck en de cover van het boek Nieuw West Side Stories (deel 1).

 

 

 

 

 

 

 

Ik weet het niet 100% zeker. (Volgens mij zijn ze geheel uitverkocht.) Maar je kunt ze na de boekenweek volgens mij voor 4,95 kopen.

 

 

Blog

Contact