Navigatie

 

Castlefest 2012

 

 

 

 

Het was voor mij de eerste keer in Castlefest, maar (zo moet ik toegeven), een geweldige ervaring waar ik ontzettend van heb genoten. De plaats voelt magisch. Bijna sprookjesachtig. Niet in de laatste plaats door de kleurrijke personages die je overal ziet rondlopen. Zombies, heksen, elfen, vampieren en wezens die ik niet zo snel kon thuis brengen. Ik heb van een aantal gevraagd of ik een foto van hen kon maken. Sommige gaven me de kriebels (en tevens inspiratie) voor nieuwe verhalen. Dit zijn een handvol van de personages die ik heb mogen fotograferen en heb leren kennen:

 

 

 

 

 

 

 

En mijn meest favoriete (met name omdat ik een zwak heb voor zombies). Ik ben een grote fan voor The Walking Dead en heb getracht een onconventionele zombie verhaal in De Plaag te vertellen. Trok deze foto me het meest aan:

 

 

 

 

 

Gelukkig waren er ook een aantal mensen die net zoals ik geïnspireerd raakten en mijn boek hebben gekocht:

 

 

 

 

 

Ik had in totaal 23 boeken meegenomen, waar ik binnen vier uur twaalf van heb verkocht. Iedereen die op de hoogte is van de huidige markt in de boekenwereld, en ook het feit dat dit een verhalenbundel betreft, weet dat dit een kleine prestatie is. Desalniettemin. Misschien kwam het door de kleurrijke personages of de vele gesprekken die ik met de mensen heb gehad. Laten we het erop houden dat ik aan het einde van de middag werd meegezogen met de sfeer van de dag en me gedwongen voelde om niet alleen te signeren, maar ook in actie over te gaan. Ik heb van sommige lezers gehoord dat mijn verhalen inhakken als een bijl. Ik dacht dat het daarom maar tijd werd om daden bij woorden te voegen. Hakken is soms een heerlijk gevoel:

 

 

 

 

 

 

Blog

Contact