Navigatie

 

 

 

Vandaag was mijn officiële boekpresentatie / boekenfeest. Hoewel alles anders verliep dan verwacht, was het toch een zeer geslaagde avond. Ik denk dat er iets meer dan 40 mensen aanwezig waren - wat voor een besloten boekenfeest niet slecht is. Het programma was gevuld met gedichten, muziek en een voordracht waarbij Martijn Donders een verhaal uit mijn verhalenbundel Zwarte muren voorlas. (Het betrof het verhaal "Door het vizier" en ik kan je vertellen dat het heel vreemd is om je eigen verhaal te horen - het doet het verhaal op een andere manier leven.)

 

 

 

 

Naast de voordracht van Martijn Donders, droeg Joyce Hes drie gedichten voor met "Zwarte muren" in de titel. Gedichten die een zeer specifieke opbouw hadden en steeds zwaarder werden. Ook was deze avond de officiële première van de trailer die op een grote scherm werd vertoond. (Zie de trailer hier.) Jaap Kraak zorgde voor de muzikale omlijsting.

 

 

 

Ik had hem opgedragen om een aantal nummers te zingen met "Black" in de titel. Ik had zelfs voorgesteld om samen met hem "Black" van Pearl Jam te zingen, (ik zou de vocals op me nemen, ahum) maar werd op het laatste moment toch te bang en haakte af. Jaap Kraak heeft zich echter aan zijn woord gehouden. Zijn setlist bestond uit de volgende nummers, waarbij het nummer "Who's That Man" mijn favoriete was:

 

 

Paint it Black (Jagger, Richards, Wyman, Jones)

Blackbird (McCartney)

Endless Letters (Kraak)

Fifteen Clouds (Kraak)

Who's That Man (Kraak)

My Generation (Townshend)

 

 

Al met al een zeer geslaagde avond...

 

 

Blog

Contact