Navigatie

 

Vandaag was mijn officiële boekpresentatie in Hotel Central in Den Bosch. Het was spannend, leuk en ik moet zeggen uitermate goed georganiseerd. Er was eten, muziek en taarten gemaakt op basis van onze boek covers:

 

 

 

 

Naast mijn boek was er ook de Unleash Award uitreiking en werden tevens drie andere boeken gepresenteerd, waaronder Aïn, De dood van de halfling geschreven door Atalanta Nèhmoura, Het zwaard van Mechdany geschreven door Peter Schaap en Thuis in Tibet geschreven door Inge van Sombrië.

 

 

 

 

 

 

 

Ik moet zeggen dat ik vooral het Keltische muziek een extra dimensie aan de avond vond geven. De muzikanten liepen door het publiek heen. Daarna was er de mogelijkheid om boeken te signeren. (Altijd een spannend moment.)

 

 

 

 

 

Mijn zoontje vermaakte zich ook prima. Vooral in het verstoppen onder de tafels en het trekken aan een tafelkleden. Het is jammer dat mijn camera het deze avond (zoals je hierboven gemerkt hebt) het liet afweten, maar een foto zonder mijn uitgeverij Alex de Jong is natuurlijk onmogelijk. Zijn bijdrage is enorm geweest. Alex bij deze nogmaals bedankt:

 

 

 

Blog

Contact